3 x handige tassen voor op vakantie

Ik ga op reis en neem mee; een fijne tas! Wanneer je op vakantie bent en je gaat erop uit dan heb je vaak toch wat meer bij je dan thuis. Denk aan eten en drinken, je fototoestel, zonnebrand en zonnebril. Dan is een handige tas natuurlijk onmisbaar zodat je alles mee kunt nemen wat je nodig hebt. Of je nou gaat citytrippen, met de caravan Europa doorkruist of gaat backpacken in de jungle. Deze tassen zijn essentieel voor een geslaagde vakantie!

Voor de mama’s en papa’s; nooit meer iets kwijt met de juiste luiertas

De tas van een moeder (of vader) heeft iets magisch. Er lijkt een eindeloze hoeveelheid handige en noodzakelijke items in te zitten; luiers, doekjes, speentjes, flesjes, speeltjes. Maar ook je eigen spulletjes zoals je telefoon, portemonnee en sleutels. Op vakantie is het natuurlijk helemaal handig om een tas bij je te hebben waar je niet eindeloos in hoeft te graaien als je snel een vies snoetje wilt schoonvegen. Met een goede luiertas tover je moeiteloos van alles tevoorschijn en heb je alles bij de hand, zodat jij lekker kunt relaxen.

Je handen vrij met een Eastpak rugzak

Op vakantie draait het eigenlijk maar om één ding; ontspannen! Met een vertrouwde Eastpak rugzak wordt dit een makkie. Jij hebt je handen lekker vrij om mooie foto’s te maken of een kinderhandje vast te houden in een drukke menigte, en door het draagcomfort van deze rugzakken hebben je rug en schouders ook een vakantiegevoel! Doordat het ruime rugzakken zijn kun je er ook makkelijk een grote handdoek in kwijt. Handig voor op het strand of bij het zwembad.

Praktisch en hip; de heuptas voor mannen

Niet alleen is de heuptas heren tegenwoordig een uiterst trendy accessoire waar zowel vrouwen als mannen mee gezien mogen worden, het is ook nog eens de perfecte tas voor onderweg en op vakantie. Je hebt al je essentiële zaken zo voor het grijpen. Maar alleen voor jezelf! Want met een heuptas maak je het zakkenrollers een stuk moeilijker om aan jouw kostbaarheden te komen. Met een Fanny pack gun je jouw schouders bovendien de rust die ze verdienen en nog een pluspunt; geen zweterig geplak op je (zonverbrande) rug!

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top