close
  • donderdag 2 december
Zorg en Zekerheid

Aanrader: een dag vol inspiratie en informatie over borstkanker

Aanrader: een dag vol inspiratie en informatie over borstkanker

borstkanker logoAls je wordt getroffen door borstkanker, staat je leven vanaf dat moment volledig in het teken van deze ziekte. Dat is enorm ingrijpend, zowel voor jou als voor je dierbaren. Daarom organiseren de vier Friese ziekenhuizen, Stichting Pluk de Dag, Borstkanker Vereniging Nederland en Inloophuis de Skulp op 3 november 2018 een inspiratiedag.

Ontmoet, ontdek en ervaar

Pluk de dag

Deze bijzondere dag is bedoeld voor (ex-)borstkankerpatiënten en hun naasten om lotgenoten te ontmoeten en informatie te delen. Er wordt stil gestaan bij de late gevolgen van borstkanker, een gezonde leefstijl, voeding en bewegen. Daarnaast is er muziek, ontspanning met massage, ruimte voor creativiteit of gewoon even een rustmoment in het Skulpcafé. Niets hoeft, veel kan! Het programma bestaat uit activiteiten waarin zowel lichaam als geest centraal staan. Zo zijn er zijn lezingen door zorgverleners, maar ook workshops over ondersteunende zorg.

Inschrijven

De inspiratiedag vindt plaats op 3 november van 10.00 tot 16.00 uur in het karakteristieke hotel de Oorsprong in Sint Nicolaasga. Deelname is gratis en het is ook mogelijk om kosteloos een introducé mee te nemen. Je kunt je inschrijven en opgeven voor de workshops van jouw keuze via http://www.pluk-de-dag.org/friesland3november2018. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

 

Logo's

 

Geschreven door: Redactie