close
  • zaterdag 25 mei
Culinair

Culinaire hotspot: een heerlijke kerst bij Brasserie de Grost

Culinaire hotspot: een heerlijke kerst bij Brasserie de Grost

Restaurant

Voor elke gelegenheid

In het Noord-Hollandse Grosthuizen runnen Martin en Vanessa Bijtjes sinds 2012 Brasserie De Grost. Het gezellige restaurant biedt plaats aan ongeveer veertig personen. Je kunt er lekker eten met vrienden of familie en kinderen kunnen gerust mee. Voor hen is er een speciaal hoekje. Ook voor een zakelijke lunch of diner is de brasserie een ideale plek. En mocht je op zoek zijn naar een mooie actieve route: De Grost ligt vlakbij het Buutschoterpad, een bijzonder wandel- en fietspad. Bij terugkomst ben je welkom voor een kop koffie en een stuk huisgemaakte appeltaart.

Eten wat de pot schaft

Iedere woensdag en donderdag kun je trouwens vanaf 17.00 uur langskomen en kijken wat de pot schaft. Je krijgt dan een snelle en makkelijke en natuurlijk heerlijke ‘hap’ voor nog geen tientje!

Kerst 2018

Met de kerstdagen in aantocht zijn veel mensen aan het nadenken over de invulling van het kerstdiner. Kies je voor een restaurant, kook je zelf of maak je thuis gebruik van een cateringservice? Als de keuze op gemakkelijk valt, dan heb je bij De Grost twee mogelijkheden. In het restaurant kun je beide kerstdagen terecht voor een overheerlijk kerstdiner. Er zijn drie varianten: een vlees/vis, vega of een kinderkerstmenu. De tweede optie is dat je salades en/of hapjes bestelt voor je kerstdiner thuis. Er zijn verschillende salades, maar ‘Martin’s hapjes’ zijn zeker ook een aanrader. Kortom: Vanessa en Martin zorgen graag voor een geslaagde Kerst!

 

Geschreven door: Redactie