close
  • woensdag 11 december
Reizen

De mooiste vakantiebestemmingen in de zomer

De mooiste vakantiebestemmingen in de zomer

De zomervakanties zijn weer bijna begonnen, dus we kunnen ons weer gaan verheugen op een lekkere vakantie. Er zijn veel mogelijke keuzes wat betreft de bestemming van de vakantie. Je kan in Nederland blijven, maar ook de vliegtuig pakken naar het buitenland. Vliegen vanaf Eindhoven is hierbij een mogelijkheid, waarbij sinds kort meerdere bestemmingen zijn toegevoegd. Hieronder vind je een lijst van vakantielocaties waar jij heerlijk kunt genieten. 

Spanje

Vanaf het vliegveld in Eindhoven kun je onder andere naar Spanje vliegen. Transavia vliegt vanaf Eindhoven naar verscheidene bestemmingen in het Zuid-Europese land, zoals de steden Valencia en Sevilla. Zit je liever op een eiland dan het vaste land dan heb je alsnog genoeg opties in Spanje. Je kunt bijvoorbeeld naar het prachtige Ibiza gaan of naar Gran Canaria, waar ook de mooie stad Las Palmas te vinden is. Andere locaties in Spanje waar je naartoe kunt is het welbekende Barcelona, Palma de Mallorca, Alicante, Malaga, Lanzarote en Tenerife. Zonder meer genoeg opties, zodat er voor ieder wat wils tussen zit in Spanje.

Andere Europese bestemmingen

Er mogen dan veel vliegtuigen naar Spanje vertrekken, Transavia biedt tevens vluchten aan naar andere Europese landen. Praag, Krakau en Kopenhagen zijn hierbij de goedkoopste opties, alhoewel alle drie steden zeer mooi en leuk zijn voor een trip. Een andere stad in Scandinavie waar je naartoe kunt is Stockholm, de hoofdstad van Zweden. Hou je meer van Zuid-Europa, dan zou je kunnen kiezen voor Nice in Frankrijk of Faro en Lissabon in Portugal. Ook Athene, de hoofdstad van Griekenland, is een mogelijkheid voor een heerlijke vakantie met lekker weer.

Bestemmingen buiten Europa

Naast veel bestemmingen in Europa vliegt Transavia vanaf de airport in Eindhoven ook nog naar steden in landen buiten Europa. Marrakesh in Marokko valt hieronder. In deze stad, ook wel geschreven als Marrakech, vind je verscheidene paleizen, moskeeën en tuinen. Je kunt tevens kiezen voor Tel Aviv, de tweede stad van Israël. Tel Aviv is gelegen aan de Middellandse Zee, wat zorgt voor prachtige uitzichten. Tevens vind je in de stad de zogenoemde White City, wat een collectie is van 4000 gebouwen. Deze gebouwen zijn stuk voor stuk ontworpen in de Bauhaus of International stijl.

Geschreven door: Redactie