Golden Earring speelt Glemmer Beach publiek finaal plat

Golden Earring speelt Glemmer Beach publiek finaal plat

LEMMER – Op de eerste dag van Glemmer Beach heeft de Haagse rockgroep Golden Earring het publiek finaal plat gespeeld. Meer dan een uur konden bezoekers genieten van nummer zoals ‘Angel’, ‘Twilight Zone’ en ‘When the ladies smiles’.


De band De Kast had de eer om het publiek vooraf op te warmen en met succes! Net als vorig jaar blijven de heren geliefd bij de bezoekers van Glemmer Beach. Na Golden Earring werd er plaats gemaakt voor de populaire band Vangrail met als leadzanger Raynaud Ritsma. Met bijna 4000 bezoekers was de organisatie zeer tevreden over de eerste dag van driedaagse strandfestival.

Op vrijdag 1 september treedt rockzangeres Anouk voor de tweede keer op tijdens Glemmer Beach. Naast Anouk maakt de Eindhovense band Call It Off zijn debuut op Glemmer. Daarnaast treedt Memphis Maniacs, Broederliefde, Nicky Lorenzo en de DJ’s van Mengelmoes op. Op zaterdag 2 september staat Elske DeWall, Guus Meeuwis, Broken Brass Ensemble en Splendid op het hoofdpodium. Daarnaast treden Jack & Lewis, Dirty Berry, Don Vie, DJ Irwan, Puri, Jack Botleneck, Skere Heren en DJ Stef op de overige podia op.

Glemmer Beach is het festival van Friesland waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit. Glemmer Beach is geliefd om zijn unieke locatie aan het water. Kijk voor tickets en meer informatie op glemmer.nl.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top