close
  • maandag 25 maart
Culinair

Hotspot van de week: Brasserie AnderS

Hotspot van de week: Brasserie AnderS

Als kookliefhebber heb je wellicht thuis niet de perfecte ruimte om je kooktalent volledig tot zijn recht te laten komen. Je eigen keuken is immers geen restaurantkeuken. Zou je het niet eens een keer in zo’n professionele keuken willen proberen?

In watersportdorp Langweer staat een restaurant dat meer te bieden heeft dan alleen genieten van een lunch of diner. Je kunt er namelijk je eigen diner samenstellen en deze zelf koken. Met andere woorden; je krijgt toegang tot het heilige der heiligen, de restaurantkeuken.

Andere eisen

Dat is een plek die er heel anders uit ziet dan thuis. Behalve dat je er veelal meer ruimte tot je beschikking hebt, je kookt thuis voor misschien twee tot vier personen, maar in een restaurant soms wel voor wel driehonderd gasten, is de indeling ook heel anders en worden er andere eisen aan een keuken gesteld.

Kooklessen bij Brasserie AnderS

Als je nu denkt: in zo’n professionele omgeving zou ik wel eens een potje willen koken, dan ben je bij Brasserie AnderS in Langweer aan het juiste adres. Je krijgt kookinstructies, komt meer te weten over het vak van restaurantkok en je krijgt de mogelijkheid samen met anderen te koken. Tijdens de kooklessen van Brasserie AnderS krijg je heel veel informatie  die je erna gemakkelijk thuis kunt toepassen.

Aan het begin van een kookworkshop neem je een receptuur door die met jou is overlegd. Samen met professionals sta je stil bij speciale aandachtspunten bij de bereiding van gerechten. Je creëert een drie of viergangen menu of een speciaal thema gerecht.

Als culinaire hotspot van de week kun je bij Brasserie AnderS echt even anders terecht: lekker koken en lekker eten.