close
  • zaterdag 18 september
Je bent hier: Start » Culinaire Hotspots » Bergsma Easterein

Bergsma Easterein

  • Authentiek
  • sfeer
  • uitstekend

Authentiek genieten!

Een authentiek a la carte restaurant met de sfeer van weleer en een uitstekende keukenKent u dat? Kaarsjes aan, een goede fles wijn op tafel, het licht gedimd en u en uw gezelschap eens helemaal te laten verzorgen met een fijn diner. Bij Noflik genieten wij enorm van de blijdschap van onze gasten. Genieten is hier de traditie.

Een impressie

Bij Bergsma Easterein proberen wij zoveel mogelijk producten uit de regio op onze menukaart aan te bieden. Van dichtbij is verser, eerlijk en goed voor het milieu.

Bergsma Easterein

Mevrouw J Pompstra

Gastheer

Onze Arrangementen

Authentieke gerechten

Uit eten moet een feestje zijn en daar proberen wij voor te zorgen! In een prachtige sfeervolle omgeving, haast een museum, stapt u terug in de tijd. De tijd dat stress een totaal onbekend woord was, Beppe de maaltijd klaar had en u samen herinneringen ophaalde! Voel u welkom!.

Wij mochten vorige week Noflik genieten van een meer dan Noflike avond. Want wat hebben we heerlijk gegeten in deze prachtige authentieke eetgelegenheid, waar een gezellige en ongedwongen sfeer hangt. De gerechten waren allemaal tot in de puntjes verzorgd, zeer creatief en uiterst smakelijk. Van de huisgemaakte tapenade, geitenkaastaartje en de sippelsop vooraf naar heerlijke vlees en vogel gerechten. Met daarbij lekker warme groenten en salade. Het dessert was nogmaals een creatief feest. Tot slot natuurlijk een lekker bakje koffie met huisgemaakte lekkernijen. 😋 Al met al een heerlijk avond uiteten. Het was zeer zeker Noflik!

Groet Jose