Bergsma Easterein

Authentiek genieten!

Een authentiek a la carte restaurant met de sfeer van weleer en een uitstekende keukenKent u dat? Kaarsjes aan, een goede fles wijn op tafel, het licht gedimd en u en uw gezelschap eens helemaal te laten verzorgen met een fijn diner. Bij Noflik genieten wij enorm van de blijdschap van onze gasten. Genieten is hier de traditie.

Onze Arrangementen

Authentieke gerechten

Uit eten moet een feestje zijn en daar proberen wij voor te zorgen! In een prachtige sfeervolle omgeving, haast een museum, stapt u terug in de tijd. De tijd dat stress een totaal onbekend woord was, Beppe de maaltijd klaar had en u samen herinneringen ophaalde! Voel u welkom!.

Wij mochten vorige week Noflik genieten van een meer dan Noflike avond. Want wat hebben we heerlijk gegeten in deze prachtige authentieke eetgelegenheid, waar een gezellige en ongedwongen sfeer hangt. De gerechten waren allemaal tot in de puntjes verzorgd, zeer creatief en uiterst smakelijk. Van de huisgemaakte tapenade, geitenkaastaartje en de sippelsop vooraf naar heerlijke vlees en vogel gerechten. Met daarbij lekker warme groenten en salade. Het dessert was nogmaals een creatief feest. Tot slot natuurlijk een lekker bakje koffie met huisgemaakte lekkernijen. 😋 Al met al een heerlijk avond uiteten. Het was zeer zeker Noflik!

Groet Jose

Gegevens Bergsma Easterein

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top