Gasterij Manjefiek

Ambachtelijk lekker

Bij Manjefiek kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of gewoon voor een lekkere kop cappuccino, gemaakt van vers gemalen koffiebonen. Gasterij Manjefiek is uniek omdat het een brasserie is van 11:30-16:00 uur en vanaf 16:00 uur kunt u terecht voor overheerlijke pizza’s, Italiaanse (specialiteiten) gerechten, plates, gerechten van de grill en onze specialiteit: ambachtelijk bereide döner kebab en shoarma.
Kom eens langs, proef en geniet!

De menukaart

Heerlijk eten

Gasterij Manjefiek is uniek omdat het een brasserie is van 11:30-16:00 uur en vanaf 16:00 uur kunt u terecht voor overheerlijke pizza’s, Italiaanse (specialiteiten) gerechten, plates, gerechten van de grill en onze specialiteit: ambachtelijk bereide döner kebab en shoarma.


We hebben de bon vandaag verzilverd. Het was prachtig weer en in Kollum was het lekker rustig. In restaurant Manjefiek was het gezellig druk. We hebben onze borden niet leeggegeten. Niet omdat het niet lekker was, integendeel! Maar wij hebben elk een Mixed Grill Joe besteld en werden verrast met enorme porties. Goed gevuld hebben we toen het nagerecht laten schieten. En dat doen wij niet snel. 😄 En de bediening? De dames waren ontzettend vriendelijk. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor deze leuke prijs!

Met vriendelijke groet, Paul Hoomoedt

Gegevens Gasterij Manjefiek

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top