close
  • zaterdag 18 september
Je bent hier: Start » Culinaire Hotspots » Gasterij Manjefiek

Gasterij Manjefiek

  • Diner
  • Gasterij
  • restaurant

Ambachtelijk lekker

Bij Manjefiek kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of gewoon voor een lekkere kop cappuccino, gemaakt van vers gemalen koffiebonen. Gasterij Manjefiek is uniek omdat het een brasserie is van 11:30-16:00 uur en vanaf 16:00 uur kunt u terecht voor overheerlijke pizza’s, Italiaanse (specialiteiten) gerechten, plates, gerechten van de grill en onze specialiteit: ambachtelijk bereide döner kebab en shoarma.
Kom eens langs, proef en geniet!

Een impressie

Op 14 oktober 2014 opende ‘Gasterij Manjefiek’ haar deuren aan de Voorstraat 63 te Kollum voor het grote publiek. ‘Manjefiek’ wordt gerund door Andrea & Adel Basta en hun zoon. Adel heeft meer dan 20 jaar ervaring in het horeca vak en heeft in tal van verschillende (top) restaurants gewerkt. Deze ervaring wordt gebruikt om u te voorzien van de beste en meest smaakvolle gerechten tegen een zeer gunstige prijs.

Gasterij Manjefiek

Andrea & Adel Basta

Uw gastheer en gastvrouw

De menukaart

Heerlijk eten

Gasterij Manjefiek is uniek omdat het een brasserie is van 11:30-16:00 uur en vanaf 16:00 uur kunt u terecht voor overheerlijke pizza’s, Italiaanse (specialiteiten) gerechten, plates, gerechten van de grill en onze specialiteit: ambachtelijk bereide döner kebab en shoarma.


We hebben de bon vandaag verzilverd. Het was prachtig weer en in Kollum was het lekker rustig. In restaurant Manjefiek was het gezellig druk. We hebben onze borden niet leeggegeten. Niet omdat het niet lekker was, integendeel! Maar wij hebben elk een Mixed Grill Joe besteld en werden verrast met enorme porties. Goed gevuld hebben we toen het nagerecht laten schieten. En dat doen wij niet snel. 😄 En de bediening? De dames waren ontzettend vriendelijk. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor deze leuke prijs!

Met vriendelijke groet, Paul Hoomoedt