close
  • zaterdag 18 september
Je bent hier: Start » Culinaire Hotspots » Mediterraans restaurant Ben Lagerhuis

Mediterraans restaurant Ben Lagerhuis

Mediterraanse gastvrijheid

Bij Mediterraans restaurant Ben Lagerhuis wacht de liefhebbers van mals vlees, verse groente en heerlijke wijnen een warme en typische mediterraan gastvrijheid.

Ben Lagerhuis is niet zomaar een restaurant of een tapasbar, maar een complete en onvergetelijke beleving in een sfeervolle ambiance. Bij Ben wordt de gast nog in de watten gelegd. Terwijl de chefkok de door u gekozen gerechten klaarmaakt en u culinair verrast, kunt u genieten van ons overheerlijke eigengemaakte brood met tapenades, verse Spaanse tapas en mediterraanse mezzes.

Een impressie

Midden in het centrum van Wolvega vindt u sinds 2007 het restaurant Ben Lagerhuis. In het prachtige pand aan de Heerenveenseweg wordt u in een warme en gezellige sfeer welkom geheten.

Mediterraans restaurant Ben Lagerhuis

Restaurant 't Lagerhuis

.

De menukaart

Echte authentieke gerechten

Het begint allemaal met het shared dining concept, want zeg nou zelf, slechts één gerecht eten en het daarbij laten is toch zonde?! Verder staan er op het menu echte authentieke gerechten uit verschillende mediterraanse landen zoals Spanje, Griekenland en Turkije. Een lekker glas wijn en rustig eten, want haasten daar doen we niet aan.