close
  • zaterdag 18 september
Je bent hier: Start » Culinaire Hotspots » Pizzeria Ristorante La Gondola Lemmer

Pizzeria Ristorante La Gondola Lemmer

Italiaans eten in Pizzeria La Gondola

Pizzeria ristorante La Gondola is een hecht familiebedrijf dat sinds 1984 elke dag hun gasten laat genieten van vers bereide pizza’s, pasta’s, vlees en vis.

Kwaliteit, verse ingrediënten, puur koken, bijzondere wijnen en elke dag verrassende tijdelijke gerechten zijn waarden waar wij ons hard  voor maken. Onze open keuken draagt bij aan een persoonlijke open sfeer en met onze 250 zitplaatsen is er altijd een tafel waar u zich uit en thuis voelt. In de zomer kunt u genieten op ons terras aan het water.

Een impressie

Het is onze ervaring dat de kwaliteit en toewijding in het  restaurant mensen verbindt.Wij zijn dankbaar dat onze gasten fungeren als ambassadeur voor ons team van pizzeria ristorante La Gondola in Lemmer. Daar zijn we best trots op.

Pizzeria Ristorante La Gondola  Lemmer

Pizzeria La Gondola

De menukaart

Italiaanse gerechten

Ons aanbod is zeer uitgebreid. Wij hebben heerlijke steaks, vlees- en visgerechten, salades, pasta’s en pizza’s en elke week een nieuw aanbod met bijzondere specialiteiten. Ontdek uw favoriete gerechten.

Wij hebben geweldig genoten van het heerlijke eten bij La Gondola met dank aan de dinerbon van 50+in friesland. Zeker een aanrader!

      Groet Ria