close
  • zaterdag 18 september
Je bent hier: Start » Culinaire Hotspots » Restaurant PuurPrince

Restaurant PuurPrince

  • Brasserie
  • restaurant

Puur genieten

Restaurant PuurPrince is het restaurant van Hotel Princenhof in Earnewâld (Eernewoude). Het restaurant biedt het prachtige uitzicht over het water van Nationaal Park “de Alde feanen”. Strijk neer op het ruime zonnige terras van PuurPrince voor een goede kop koffie tot aan een uitgebreid diner.

Earnewâld ligt uniek aan het water en zo ook Restaurant & Brasserie Puur Prince. U kunt er terecht voor het ontbijt, een lunch of diner. Echter ook voor een kop koffie, borrel of high tea bent u van harte welkom. Zomers op ons zonnige terras of ’s winters in ons sfeervolle restaurant of gezellige brasserie. Wij zijn het gehele jaar geopend. Ook voor uw verjaardag, jubileum of familiedag kunt u bij ons terecht.

Restaurant PuurPrince

B Kaminga & T Kooistra

Gastheren

De menukaart

Heerlijk dineren

Bent u met een groter gezelschap, dan hebben wij een aantal lunch-, diner-, en buffetsuggesties voor u samen gesteld. Mocht u andere wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Afgelopen zondag heerlijk gegeten bij Puur Prince met mijn gewonnen bon. Vriendelijke en nette ontvangst. Snelle uitservering van een overheerlijk hoofdgerecht. Bediening is erg vriendelijk en attent. Ook het dessert was heerlijk. Nogmaals bedankt voor de bon!

Mooie afsluiting van onze vakantie, Adrie Kamps