×
dinsdag 18 september

Nieuw op WhatsApp: mededeling zonder commentaar

7 juli 2018 17:30

Pling-pling… een berichtje. Van de buurtapp, sportapp, vriendenapp of app van collega’s? Je komt er in om en iedereen gooit zijn mening, afspraak, voorstel, idee en vooral zijn commentaar in de vorm van berichtjes de hele dag door de wereld in. Jouw wereld. 

Voor wie daar genoeg van heeft, is er hoop: de beheerder-app. Officieel is dat niet de naam, maar wij noemen gemakshalve hier even zo omdat in deze app alleen de beheerder berichten kan plaatsen. De andere leden mogen aandachtig lezen, maar kunnen niet reageren. 

Basta

Dus de trainer kan de trainingstijd doorgeven, de buurtbaas de bbq en de teamleider de vergaderdata. En daarmee basta. Hij of zij gaat er natuurlijk gemakshalve vanuit dat je komt. 

Eenrichtingsverkeer

Misschien even wennen, maar wel zo rustig en gewoon lekker doelgericht. Eenrichtingsverkeer heeft zo haar voordelen. Vanaf wanneer er gebruik van kan worden gemaakt, is nog niet bekend. 

Reacties op artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Provincie Friesland

FIETS, WANDEL- EN VAARROUTES

Een fijne fiets of een paar passende wandelschoenen zijn voldoende om op pad te gaan. Goeie zin en een beetje zonnig weer doen dan nog een positieve duit in het zakje! Hoe dan ook: kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!

Ontdek de provincie