close
  • zaterdag 4 juli
Zorg en Zekerheid

Schrijf je in voor het “Help! Corona-boek”

Schrijf je in voor het “Help! Corona-boek”

Lieve lezers. De afgelopen maanden hebben velen van jullie mee genoten van mijn belevenissen tijdens de Corona crisis, tijdens het lezen van mijn Corona dagboek. Waarvoor mijn dank! Ik kreeg vele enthousiaste reacties van jullie, die me mede hebben doen besluiten het dagboek als boek te laten uitkomen.

Echter aan het uitgeven van een boek hangt een stevig prijskaartje. Maar als ik minimaal 100 mensen heb die het bij voorinschrijving willen kopen, kan ik het doen! Het boek gaat €20,- kosten en zal met de feestdagen in de winkels liggen.

Dus bij dezen vraag ik jullie om me te supporten en mijn boek op voorhand te kopen. Jullie kunnen je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer aan me mailen of appen, onder vermelding van: Corona boek, dan zet ik je op de lijst: info@romtecoaching.nl of 06-28127612

Zodra het boek er is stuur ik je een tikkie en na ontvangst van het geld verzend ik het boek.

Ik reken op jullie!

Tietia Feikens

Geschreven door: Tietia Feikens

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook