close
  • donderdag 6 augustus
Kunst en Cultuur

Steven de Jong en Syb van der Ploeg zoeken een kleine Salomon

Steven de Jong en Syb van der Ploeg zoeken een kleine Salomon

Voor de spektakelvoorstelling Salomon, het Kollumer Oproer, in juli dit jaar, is de organisatie op zoek naar een kleine Salomon. Syb van der Ploeg speelt in het stuk de rol van de volwassen Salomon, maar er worden nog kandidaten gezocht voor de jonge Salomon.

Omdat het theaterstuk meerdere avonden achter elkaar wordt opgevoerd, worden er vier jongens gezocht die de rol van Salomon in zijn jonge jaren kunnen spelen. Per avond een andere kleine Salomon.

Auditie

Je komt in aanmerking als je een spontane jongen bent tussen de 10 en 14 jaar, goed kunt zingen, een beetje kunt toneelspelen, en tijd hebt om te oefenen. Omdat het een belangrijke rol is in een stuk met allerlei professionals wordt er een auditie gehouden. Iedereen die zich opgeeft krijgt vooraf een spannende Meet & Greet met Syb. Waar en wanneer dit gebeurt, wordt later bekend gemaakt.

Kortom: kun je zingen en heb je lef? Geef je op door het formulier in te vullen op kollumeroproer.nl. Bij het veld ‘Eigen talent’ vul je in: ‘kleine Salomon’. Het wordt leuk en spannend voor iedereen die zich opgeeft.

Meer informatie kun je vinden op www.kollumeroproer.nl.

Geschreven door: Redactie