Stop radicaal met roken in het stoptoberhuis

Een app, berichten op social media, tv uitzendingen en een Stoptoberhuis. Ook dit jaar worden rokers met alle mogelijke middelen aangemoedigd met roken te stoppen.

Het is geen nieuws dat roken slecht is voor de gezondheid. Toch rookt nog altijd ruim 1 op de 5 volwassenen (CBS). Reden genoeg om ook dit jaar Stoptober te houden. De maand waarin er extra aandacht is voor het stoppen met roken. De campagne begint op 6 september.

Wie ondersteuning wil bij het stoppen met roken kan gebruik maken van de Stoptober app die je op alle mogelijke manieren aanmoedigt om het niet-roken vol te houden. Daarnaast kom je Stoptober op alle social media en tv tegen.

Stoptoberhuis

Gaat dat mensen werkelijk van het roken afbrengen? Wie meer nodig heeft dan een motivatietalk en een instagrambericht, zal zich moeten overgeven aan een werkelijke afkickmethode: vijf dagen lang van huis weg en je intern laten begeleiden om in één keer van het roken af te komen.

Vanaf nu kun je je inschrijven voor dit Stoptoberhuis. Word jij uitgekozen dan maak je deel uit van de vijftig rokers die de kans krijgen om vanaf maandag 30 september tot en met vrijdag 4 oktober in het Stoptoberhuis in Vinkeveen radicaal met roken te stoppen. Je krijgt professionele begeleiding die bestaat uit coaching sessies en workshops met maar één doel: stoppen met roken.

Als deelnemer verblijf je dag en nacht in het stoptoberhuis en krijgt naast alle mogelijke begeleiding, ook inspirerende activiteiten aangeboden. Interesse? Je kunt je aanmelden via stoptoberhuis.nl.

 

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top