close
  • vrijdag 18 januari
Gezondheid en zorg

Zou jij een boekje open doen over je therapie?

Zou jij een boekje open doen over je therapie?

Dat je in therapie bent, vertel je misschien wel aan je vrienden, maar vertel je ook waar je het over hebt met je psycholoog? Paay en Brard doen dat wel en laten je meeluisteren.

Jaren geleden meenden we dat alleen acteur en filmregisseur Woody Allen in therapie was. Hij ging bijna dagelijks op de sofa. Tegenwoordig lijken we allemaal de ‘peut wel eens te bezoeken. En durven ook steeds meer mensen toe te geven dat ze in therapie zijn. 

Zelfreflectie

Een beetje zelfreflectie kan natuurlijk geen kwaad, maar dat is nog wat anders dan anderen mee laten luisteren en kijken met de gesprekken die je met je therapeut voert. De vraag is of dat ook wel zo interessant is. Bij RTL5 denken ze van wel.

Vanaf halverwege deze maand kunnen we meekijken met de therapiesessies van Patty Brard, Ismail Ilgun, Javier Guzman, Bibian Mentel, Patty Brard, Patricia Paay en dochter Christina Curry. 

Mysterie

Volgens Paay zien de mensen weinig van wie ze echt is. Maar ja… moet je dat willen? Dat is toch juist wat iemand tot een bekende Nederlander maakt. Daar hangt een beetje mysterie omheen en dat maakt juist dat mensen je blijven volgen. Om nu je hele hebben en houwen op straat te gooien… of zou het zover niet komen?

We zullen zien wat dit de kijker brengt. In zes afleveringen zien we de BN’ers in therapie. Vanaf aanstaande donderdag 17 mei op RTL5.