×
dinsdag 18 september

No-nonsense wijnadvies van Marrit de Boer

17 januari 2018 15:23

Sjieke mensen drinken wijn. Wijn koop je niet in een supermarkt. Rode wijn is deftiger dan witte. Zomaar drie vooroordelen over wijn die Marrit in haar vlogs kundig onderuit kan halen. Vanaf deze week krijg je alle mogelijke informatie van deze vlogster over wijn, de wereld van wijn en vooral het genieten van het drinken van een glas wijn.

Haar liefde voor wijn ontstond tijdens een stage in het wijngebied aan de Moezel in Duitsland. Na haar studie International Business and Languages ging ze terug en werkte twee jaar lang voor Weingut Walter J. Oster waar ze onder meer wijnproeverijen organiseerde. Aangevuld met een reeks cursussen en veel praktijkervaring is Marrit een nuchtere wijnexpert die ons meeneemt in het leven van druiven, gistingsprocessen, botteling en vooral het heffen van een goed glas wijn. Wat dat laatste is? Kijk en luister. Iedere maand een vlog van Marrit.

Lees ook  Een glaasje te veel?

Reacties op artikel

Provincie Friesland

FIETS, WANDEL- EN VAARROUTES

Een fijne fiets of een paar passende wandelschoenen zijn voldoende om op pad te gaan. Goeie zin en een beetje zonnig weer doen dan nog een positieve duit in het zakje! Hoe dan ook: kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!

Ontdek de provincie