×
dinsdag 21 augustus

Een nieuwe vlog van Marrit: Jung und Steil

10 augustus 2018 15:30

“Zin in een glas Duitse Riesling van de Moezel?” Wedden dat je nu aan een goedkope, zoete witte wijn denkt, die helemaal onderin het schap in de supermarkt te vinden is? Hoog tijd om te laten zien dat de Riesling veel meer is dan dat!

Dat dachten ook de drie jonge wijnmakers aan de Moezel (Michael, Kilian en Christian), toen zij het evenement Jund&Steil bedachten. Zij maken de heerlijkste droge Rieslings in het steilste wijngebied van Europa. Om te laten zien, dat de Moezel en haar Riesling-wijnen, lang niet meer zijn wat het geweest is, organiseren zij één keer per jaar dit evenement. Wij waren erbij en hebben alles uiteraard vastgelegd! Kijk en ontdek 🙂

Lees ook  Ziek of niet ziek; lekker opknappen van Gerda’s krachtige kippenbouillon

Dit keer geen uitgebreide blog, maar een mooie vlog om van te genieten! Meer informatie over dit evenement en de wijnmakers, vind je op deze websites:
www.jung-und-steil.de 
www.weingutoster.de 
www.weingut-franzen.de 
www.amlinger.de

Tip: de Moezel is maar ongeveer vier uurtjes rijden vanuit Nederland. Een perfecte bestemming voor een leuk wijn-weekend!

Reacties op artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Provincie Friesland

FIETS, WANDEL- EN VAARROUTES

Een fijne fiets of een paar passende wandelschoenen zijn voldoende om op pad te gaan. Goeie zin en een beetje zonnig weer doen dan nog een positieve duit in het zakje! Hoe dan ook: kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!

Ontdek de provincie